Der eksisterer en del fordomme og negative opfattelser om all inclusive rejser, men ikke desto mindre er rejseformen blevet stadigt mere populær de seneste år. Det skyldes formentlig, at de mange fordele ved all inclusive ferier, er ved at gå op for folk.

Har du mod på at prøve en ferie med all inclusive, så finder du en masse gode rejser gennem Spies lige her.

10 grunde til at booke en all inclusive ferie

 1. Stressfri
  Når du betaler for en altomfattende feriepakke, behøver du ikke længere bekymre dig om at søge og matche de billigste fly billetter med de bedste hoteltilbud, du behøver ikke spilde tid på at lede efter restauranter i området, og du skal helt sikkert ikke bekymre dig om planlægning af aktiviteter. De feriesteder, der tilbyder denne type pakker, vil normalt tage sig af alt, så dit eneste job bliver at komme væk fra det hele, slappe af og nyde hvert øjeblik på din ferie.
 2. Store værdi for pengene
  En ferie med all inclusive er en fantastisk måde at spare penge på. For det første er der en tæt konkurrence mellem rejsearrangører i disse dage, og derfor vil alle forsøge at levere gode tilbud for at tiltrække flere kunder. For det andet vil der altid være gode tilbud at hente, også i sidste øjeblik, og når du bestiller denne form for rejse, skal du næppe bruge ekstra penge, da alt allerede er inkluderet i prisen. Book din all inclusive rejse gennem Spies her og nu.
 1. Spar tid
  Bestilling af hver del af ferien separat kan være meget tidskrævende, og kun en altomfattende ferie kan spare dig for dette. Desuden er du ikke nødt til at miste værdifuld tid ved at organisere forskellige aktiviteter, når du er der, fordi du har alt planlagt på forhånd.
 1. Større sikkerhed
  Der er masser af smukke og spændende destinationer derude, men ikke alle af dem er sikre. Hvis du beslutter dig for at besøge et farligt sted, et område med voldelig gadekriminalitet eller et land med hærget krigszoner, kan et ressort med all inclusive være den bedste løsning.
 1. Bedre betingelser
  Når du planlægger en ferie alene, er chancerne, at resultaterne ikke svarer til dine forventninger, især når du ikke er en erfaren rejsende, og du ved ikke, hvor du skal kigge for at få de bedste tilbud. I værste fald vil du betale en formue for noget, der måske ikke er det værd.
 1. Muligheden for at socialisere sig med mennesker, der har samme interesser
  Ud over tidsbesparelsen og den overkommelige pris er dette nok det bedste ved denne type ferie. For eksempel, når du vælger en familieferie, vil du ikke komme på tværs af en flok støjende teenagere på vej til fest. Her vil en familieferie med all inclusive give dig mulighed for at møde andre familier og mennesker med samme interesser som dig, socialisere dig med dem og deltage i organiserede aktiviteter sammen.
 1. Et utal af muligheder
  Der findes mange typer af all inclusive ferier, der passer til alles behov og økonomiske planer, så du skal bare bestemme, hvilken der er bedst for dig. Hos Spies finder du alt fra 5-stjernede luksuriøse ressorts, glamourøse krydstogter og romantiske udflugter til budgetmæssige og familieorienterede alternativer.
 1. Masser af faciliteter og underholdning
  Generelt tilbyder all inclusive pakkerejser forskellige faciliteter og underholdning. Hvert hotel organiserer typisk sin egen underholdning for at holde gæsterne beskæftiget og underholdt. Disse består sædvanligvis af komedieshows, musikaftener og lignende, men der kan også arrangeres ture og sportsbegivenheder.
 1. Overkommelig luksus
  Hvor mange gange har du drømt om den perfekte ferie et eller andet sted på en eksotisk ø, hvor du kan forkæle dig selv med overdådige spa-sessioner, himmelske landskaber og alle former for førsteklasses faciliteter? Tro det eller ej, med den rigtige all inclusive pakkerejse kan du nyde alle disse uden at skulle tømme bankbogen.
 1. All inclusive ferier er unikke og bør opleves mindst en gang i livet
  De fleste rejsende er skeptiske når det kommer til denne type ferie, men en alt inclusive ferie er bestemt ikke noget, du oplever hver dag. Det giver dig måske ikke chancen for at udforske så meget, fleksibiliteten til at spise, når og hvor du vil, eller den søde frihed, der gør dig til en rejsende, men det giver dig mange fordele som afslapning, sikkerhed eller god værdi for pengene. De fleste mennesker i denne verden ønsker disse ting, så for dem kan en all inclusive rejse være det perfekte alternativ.