Hvad skal jeg pakke?

Sommerferien er lige om hjørnet, og det betyder, at feriekufferten skal pakkes. Er du så heldig, at årets ferie står på strand, sol og afslapning, er der nogle essentielle ting, som kan være svære at huske, men som kan gøre ferien endnu bedre. Er ferien endnu ikke på plads, kan du stadigvæk nå at bestille en lækker og afslappende pakkerejse på Spies’ hjemmeside.

Her er de bedste bud på musthaves til badeferien:

Solcreme

Gå aldrig ud i sydens skarpe solstråler uden en solcreme. I de sydlige lande er solen ekstra skarp, hvilket gør, at det er vigtigt at beskytte dig selv grundigt. En slem solskoldning kan virkelig sætte en dæmper for feriens glæder. Invester i en god solcreme med en høj faktor for at passe på din hud og undgå en solskoldning.

Solbriller

De barske UV-stråler kan gøre stor skade på dine øjne. Hvis de ikke er beskyttede, kan det skarpe lys og UV-strålerne give dig trætte øjne, hovedpine og på sigt et dårligere syn. Pak derfor et par CE-cerfificerede solbriller som kan beskytte dine øjne.

Underholdning

Afslapnings- og badeferier er den perfekte anledning til at få slugt en masse gode bøger. Efter nogle timer i liggestolen, kan det være nødvendigt at underholde sig selv. Tag en spændende bog med, som du kan læse i, når du soler eller daser ved stranden og poolen. Det er endvidere et skønt tidsfordriv til flyrejsen eller køreturen.