Det kan være kostbart at rejse til eksotiske destinationer rundt omkring i verden sammen med hele familien, så derfor planlægger mange sådanne større rejser i god tid, så man derved bedre kan overskue rejsens samtlige udgifter, og man kan ofte finde specielle attraktive tilbud ved at booke turen i god tid i forvejen.

Imidlertid findes der en mulighed for at finde billige rejser kort før afrejsedatoen, og der er tale om de billige afbudsrejser, som man eventuelt kan kombinere med en All Inclusive rejse, så man derved får en komfortabel rejse med et nemt feriebudget.

 

Fordele og ulemper ved All Inclusive

Med konceptet All Inclusive betaler man et lidt højere beløb for rejsen, idet prisen inkluderer alle de faste udgifter på turen, hvilket gør det væsentligt nemmere at fastholde et stramt rejsebudget, da man er sikret mod uventede udgifter på turen. Billetprisen inkluderer alt dette:

 

  1. Flybillet tur/retur
  2. Transport fra lufthavn til hotel samt retur
  3. Overnatning på hotel under hele ferien
  4. Fuld pension under hele hotelopholdet
  5. Is, drinks, snacks og desserter er også iberegnet prisen

 

Merprisen på ydelserne er ofte meget billigere, end hvis man selv skal hen og betale for bus eller taxi til hotellet samt prisen for alle turens måltider mm, og det skyldes jo, rejseselskabet opnår mængderabat på de mange gæsters ophold på hotellet samt til hotellets restaurant. Mange turister kender til situationer, hvor man både er blevet opkrævet en ublu pris for taxitransport samt hotelpersonalet, da disse professionelle nemt kan gennemskue nye turister, der ikke kender turistbyen og prisniveauet.

Det er absolut en attraktiv ordning med All Inclusive, hvis man hver dag opholder sig i umiddelbar nærhed af hotellet, da man derved roligt kan nyde stedets tilbud og slappe af uden at spekulere på mad og priser, så især børnefamilier er begejstrede for denne totalpakke. Måske kan det ikke helt betale sig at vælge All Inklusiv, hvis man derimod er meget væk fra hotellet i løbet af dagen, hvis man tager ud på eventyr og vil opleve feriestedets mange tilbud, idet man så selv bør købe maden lokalt, hvor man opholder sig i løbet af turen.

 

Fordele og ulemper med afbudsrejser

Fænomenet afbudsrejser opstår ofte, fordi en del passagerer vælger at melde afbud til en bestilt rejse, hvilket kan skyldes flere årsager som sygdom, klimaændringer, ændringer i jobbet og lignende uforudsete omstændigheder, og mange har endda købt en afbudsforsikring, således de kan få billetprisen refunderet, mens andre måske mister hele beløbet, medmindre de ændrer billetten til en anden rejsedato.

Under alle omstændigheder får rejsebureauet visse sæder ledige nogle dage før afrejsedatoen, og disse kan andre derfor erhverve til stærkt nedsatte priser, hvilket alligevel hjælper rejsebureauet, som jo allerede har flysæderne og hotelpladserne reserveret. Ulempen ved afbudsrejser er udover en kort forberedelsesfrist, at man dels skal være hurtig til at tage en beslutning, og der er ikke så mange rejsedestinationer at vælge imellem. Fordelen er til gengæld en rabat på billetprisen ofte i området 20-60 % på normalprisen, og hvis man kombinerer dette med All Inclusive rejser, så kan en familie derved spare mange tusinde kr. på en afbudsrejse.

Hos Spies Rejser kan man finde et stort antal afbudsrejser, da rejsebureauet har et meget stort udvalg af rejser til hele verden, og de mange afbudsrejser varierer hele tiden mellem mange eksotiske rejsemål såsom Tenerife, Cuba, Grækenland, Egypten, Thailand og mange flere, så derfor kan mange spontane og eventyrlystne personer komme billigt ud og få en drømmerejse til lavpris.