Der findes flere forskellige tips og tricks til, hvordan man kan få mest muligt ud af sin all inclusive ferie. Men det er også vigtigt at tage destinationen og hotellet i betragtning, da der findes nogle steder hvor all inclusive er mere veludviklet end andre. Som tommelfingerregel er det oftest de mest turistede feriesteder, der har det største udvalg af all inclusive hoteller.

Tips og tricks til all inclusive rejsen

  • Gå efter et ’rigtigt’ all inclusive hotel, hvor mad og drikkevarer er inkluderet i prisen. Selvom det hedder all inclusive, skal man lige læse op på, hvad det rent faktisk inkluderer.
  • Brug stjernerne som guideline når i booker rejsen. Søger man udsøgt mad og finere forhold, bør man selvfølgelig vælge et 5-stjernet hotel, hvorimod man måske kan nøjes med et 3-stjernet, hvis kravene ikke er så høje.
  • Book et bord på forhånd til hotellets all inclusive restaurant, hvis i ønsker at spise på et bestemt tidspunkt. Det kan særligt være godt for børnefamilier, da børn ofte bliver sultne på bestemte tidspunkter, og sjældent har tålmodighed til at vente i kø.
  • Tag som minimum ud at spise en dag for ikke at løbe sur i hotelmaden, men også for at opleve nogle andre omgivelser og landets madkultur.
  • Flere hoteller tilbyder en madpakkeservice, der gør det muligt at få en madpakke med, når man skal på tur, hvorfor det kan være en god idé at spørge om. Så slipper man da også for at tænke på det.
  • Baren laver oftest drinks af de lokale varer, men hvis du spørger lidt indtil drinkens indhold kan du måske være heldig at få en bedre sammensætning.
  • Læs tidligere gæsters anmeldelser, når du research dit hotel. Det er ofte en rigtig god guideline, der sig en hel om hotellet. 

De bedste all inclusive destinationer

Det er selvfølgelig vigtigt at gøre sig sine behov klart, inden man booker rejsen. Rejser du for eksempel med børn kan det være en fordel at vælge et familie venligt all inclusive hotel.

Hvorimod hvis man rejser som par kan vælge et voksenhotel, hvis man vil holde ferie i rolige omgivelser. Der findes mange all inclusive hoteller på de populære feriedestinationer, som Mallorca, Grækenland, Tyrkiet, Italien