All inclusive rejser er blevet mere og mere udbredt og er efterhånden blevet en af de mest foretrukne og populære ferieformer. Det skyldes formentlig, at det er en nem måde at holde ferie på. Derudover er det også en nem måde at bestille ferien på og samtidig få et overblik over hele feriens samlede pris, da mad, drikke, flyrejsen og hotelopholdet er indregnet i prisen.

Grundet den stigende efterspørgsel på all inclusive rejser er der selvfølgelig også rig mulighed for at rejse til de Kanariske Øer med all inclusive, hvor Spies bl.a. har flere all inclusive hoteller.

All inclusive hoteller

Når du rejser med Spies finder du all inclusive hoteller på hele fire af de Kanariske øer, herunder Gran Canaria, Tenerife, La Gomera og Fuerteventura. Her findes faktisk hele 39 all inclusive hoteller på fordelt på de fire øer, så der skulle være god mulighed for at finde et hotel, der passer til dine behov.

Compostela Beach er et familievenligt hotel på Tenerife, der ligger midt i centrum og 100 meter fra stranden. På Gran Canaria finder du for eksempel Eden i Puerto Rico, der er en aktiv by med strand, butikker, restauranter osv.

Oplevelser på de Kanariske Øer

Der er masser at lave på de Kanariske Øer både for børn og voksne. Du finder for eksempel både vandland og zoologiske haver, hvilket kunne være attraktivt for børnefamilien. Der er også en masse historiske seværdigheder og bygninger, hvis du vil vide mere om øernes historie.

På Fuerteventura finder du et godt alternativ til Club La Santa, hvor du kan udfolde dig i diverse sportsgrene. På Gran Canaria er der både mulighed for shopping, afslapning ved stranden og en bytur i det vilde natteliv.