De fleste tager hvert år på en ferierejse sammen med familien, og turen kan jo gå mange steder hen, da I jo skal prøve noget forskelligt hvert år, og fordi I har et feriebudget at overholde. De mest udbredte ferieture er disse typer:

  • Sommerhusferie
  • Feriecenter
  • Kør-selv-ferier
  • Skiferier
  • Bondegårdsferie
  • Charterrejse med hotel
  • Krydstogtsrejse
  • Campingferie
  • Cykelferie/teltferie/adventure

De fleste holder et vågent øje på tilbud på rejser i løbet af året, men før du bestiller jeres næste rejse, så bør du altid tjekke tilbudene på afbudsrejser. Du bør i især være opmærksom på afbudsrejser med all inclusive, idet du opnår mest rabat på disse rejser, da du her får rabatten på både flybilletten, hotellet samt mad og drikkevarer under hele ferieopholdet.

Afbudsrejser kan undertiden tilbyde rabatter på 75 % eller mere af normalprisen, så derfor kan du måske alligevel få råd til 14 dages ophold på en eksotisk feriedestination med alt betalt. Hvis I blot kan rejse med få dages varsel, så kan I måske finde rejser i området 10-15.000 kroner per person, der nu kan fåes til under halv pris. Har du ikke penge nok i feriebudgettet, så kan du stadig tage imod tilbuddet, idet du jo kan låne penge til rejsen, og der findes faktisk en del lån på markedet med acceptable låneomkostninger.

Hvad er fordelen ved all inclusive?

Uanset om du rejser på ferie alene, med en partner eller sammen med hele familien, så er all inclusive den ultimative luksuriøse rejse, man bør prøve før eller siden. All inclusive er simpelthen rejsen over dem alle, idet man ikke skal åbne sin tegnebog på turen, men blot nyde feriestedets mange glæder og tilbud.

Der er arrangeret transport med både fly samt kørsel fra lufthavnen til hotellet, og her får I jeres private hotelværelse samt adgang til dejlige måltider under hele ferieopholdet. Husk på all inclusive omfatter både mad, drikkevarer, is, snacks og drinks, så alt er medregnet i billetprisen i forvejen.

På hotellet kan I så nyde stranden, klimaet,  legepladserne, wellness tilbudene og den afslappede livsstil. De eneste udgifter på ferien bliver turene ind til byen, hvor I kan købe souvenirs med hjem fra markedspladsen og de øvrige butikker på stedet.

Hvor kan man låne penge til ferierejsen?

Du skal ikke tage imod et almindeligt kviklån, som du lige har set på nettet. Denne type lån har typisk nogle høje stiftelsesomkostninger og renter, der måske giver dig samlede låneomkostninger i området 30-50 %, når alle omkostninger er talt sammen. Du bør se på lånets årlige omkostninger i procent (ÅOP), da denne størrelse er den eneste model, du kan sammenligne lånene med.

Den nemmeste og billigste måde at låne penge på er hos Lendme.dk, da du her kun skal indsende en ansøgning, hvorefter de sørger for alle lånefirmaerne nu kontakter dig med et attraktivt lånetilbud, der passer til netop dit lånebehov. Du kan nu i ro og mag sammenligne lånetilbudene og udvælge det lån, hvor du får de billigste renter og bedste lånebetingelser.