Hvis du gerne vil give familien eller kollegaerne en helt fantastisk julefrokost, så bliver det svært at overgå en all inclusive krydstogt overfart mellem København og Oslo. DFDS Seaways tilbyder nemlig en pakkeløsning med julefrokost København for passagererne, der gerne vil nyde den store julebuffet ombord. Pakkeløsningen er lavet som et minicruise på 2 dage, hvor man hygger sig i luksuriøse omgivelser på turen. Sejlturen, mad, overnatninger og underholdning er med i den samlede billetpris, der ligger på 1.298 kr. Du får også en dag i Oslo, hvor du kan opleve nogle af Norges seværdigheder. På den måde bliver krydstogtsejladsen et lille eventyr, der kan give jer uforglemmelige oplevelser.

Dette får man med i pakken

På dette minicruise får man stillet en kahyt med 2 køjer til rådighed under begge overfarter. På turen fra København til Oslo er der dækket op med den helt store julefrokost til søs med alle mulige lækkerier af både mad og drikkevarer. Hvis man så bliver træt undervejs, kan man blot smutte over til sin kahyt, hvor man kan hvile ud. Man kan naturligvis benytte sig frit af skibets mange tilbud, der omfatter:

  • Internet.
  • Swimmingpool og jaquzzi.
  • Spa og wellness med manicure og ansigtsbehandling.
  • Barer, natklubber og casino.
  • Taxfree shopping.
  • Legeområder for børn.

Oplevelser i Norge

I kan derved få en oplevelsesrig julefrokost København med mange minder, hvis I vælger dette minicruise mellem København og Oslo. Alt er tilrettelagt i detaljer, så man blot selv skal nyde maden og omgivelserne. Dette kan være perfekte rammer til en julefrokost København, hvor både børn og voksne kan nyde den friske havluft og den gode udsigt på overfarten. Der er også mulighed for at opleve nogle timer i Norges hovedstad Oslo, hvor færgen lægger til om morgenen for at sejle hjem igen om aftenen.

Der er rig mulighed for at spadsere rundt i Oslos midtby, og man kan også tage med en turistbus ud og se de mange attraktioner i Oslo området. Oslo har masser af caféer og restauranter men også museums, parker og spændende butikker. I december måned er Oslo flot pyntet op med en charmerende julestemning, og byen har også mange hyggelige loppemarkeder, der er værd at besøge.