Din ferierejse kan faktisk ikke blive mere luksuriøs, end hvis du bestiller den med all inclusive. På den måde får du nemlig en afslappende ferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at nyde ferieopholdet i fulde drag. Du får alt med i prisen, således du kun skal medbringe penge til køb af souvenirs og andre indkøb på rejsen. Du får alt dette med i billetprisen:

  • Flyrejse tur/retur.
  • Transport fra fly til hotel tur/retur.
  • Hotelophold under hele ferien.
  • Mad og drikkevarer samt snacks til alle måltider.

Priserne på all inclusive rejser afhænger af destinationen samt ferieopholdets længde, men typisk ligger totalprisen på 6-8.000 kroner, og den samlede pris kan ofte blive højere, hvis man bestiller rejsen uden all inclusive og køber måltiderne separat.

Her kommer der så et tip om, hvordan du kan opnå masser af rabat på rejsen men også fuldrabat på måltiderne. Du skal købe all inclusive afbudsrejser, da du dermed opnår rabat på hele prisen herunder mad og drikkevarer. Derved kan du holde en luksusferie til en meget lav pris, men der er nu også ulemper ved all inclusive afbudsrejser.

Ulemper ved all inclusive konceptet

Fordelene ved all inclusive afbudsrejser er til at få øje på, idet du typisk kan spare 30-80 % af rejsens pris, hvilket ofte betyder en besparelse på mange tusinde kroner. Ulempen ved all inclusive afbudsrejser er, at der sjældent findes rejser med plads til mere end 1-4 personer, således større familier sjældent kan rejse af sted sammen på ferie med all inclusive afbudsrejser.

En anden ulempe er det begrænsede udvalg af feriedestinationer samt få afgange at vælge imellem, og endelig kan det være end ulempe med kort varsel. Visse all inclusive afbudsrejser kan du finde på nettet med 2-4 ugers varsel, men så er rabatten måske kun i området 30-50 %, mens all inclusive afbudsrejser kan fås med op mod 80 % rabat, hvis du er klar til at tage på ferie med kun 1-2 dages varsel i forvejen.

En sidste ulempe ved all inclusive afbudsrejser er, at du bliver nødt til at bo fast på hotellet og spise alle dine måltider der. Hvis du er taget på en smuttur langt væk fra hotellet, så må du nemlig spise et andet sted end hotellet, og dette fordyrer jo rejseomkostningerne.

Find inspiration på nettet

Før du vælger at bestille en ferierejse, så bør du indhente priser og beskrivelser af feriestederne og hotellerne, således du kender prisniveauet og kvalitetsniveauet. Du finder det bedste udvalg af all inclusive afbudsrejser på Spies.dk, da Spies Rejser har flest afgange til feriedestinationer rundt omkring i verden, og derfor får de også en del afbudsrejser.

På rejsebureauernes hjemmeside kan du finde priser på rejser, afbudsrejser samt all inclusive afbudsrejser, og du bør slå hurtigt til, hvis der pludselig opstår et godt tilbud, da der er rift om disse attraktive tilbud, der kun findes i et begrænset antal.