En afbudsrejse er en ideel måde at opleve verden på i spontane øjeblikke og dejlige omgivelser. En afbudsrejse kræver nemlig, at man er fleksibel i forhold til feriedestinationen, afrejsetidspunktet og rejsens længde – jo mere fleksibel man er, jo flere penge kan man være heldig at spare. Og selvom mange måske ikke er klar over det, eller tænker over det, er det også muligt at booke en afbudsrejse med all inclusive, hvilket er en rigtig god måde at få mest muligt ud af sin rejse på. Du kan blandt andet booke afbudsrejser med all inclusive gennem Spies, der har et stort udvalg af destinationer, indkvarteringer på de pågældende destinationer samt mulighed for at rejse med all inclusive på afbudsrejsen.

Derfor skal du vælge all inclusive

All inclusive vil sige, at alt er inkluderet i din rejse, herunder flybillet, hotelophold og mad. Det er altså en rigtig nem og billig måde at få en rejse på inklusiv mad. Det er desuden en rigtig god løsning, hvis man rejser med børn, da man slipper for en masse besvær. Med all inclusive undgår man nemlig at tænke på madlavning, og man er sikret hele tiden at få et ordenligt måltid mad. Det giver mulighed for at komme helt ned i et afslappende gear, hvor du kun skal tænke på hvilken drink du vil nyde, og om du vil ligge ved poolen eller stranden.

På nogle all inclusive hoteller kan man være så heldig, at der er fri bar. Dette vil oftest omfatte de mest almindelige cocktails som gin/tonic eller rom/cola. Men det er da bestemt heller ikke nogle dårlige drinks.

Ulemperne ved afbudsrejser med all inclusive

Der vil selvfølgelig altid være nogle, der har haft knap så gode oplevelser med noget. I dette tilfælde, hvor vi snakker om afbudsrejser med all inclusive kunne det være, hvis maden ikke er god eller man har valgt en uspecificeret afbudsrejse og hotellet eller destinationen ikke er som ønsket. Så hvis man har specifikke krav, man ønsker overholdt, bør man ikke vælge en uspecificeret afbudsrejse. Men vælger man en helt almindelig afbudsrejse kan man jo gå ind og læse mere om hotellet og feriedestinationen inden man booker sin rejse. Og vælger man en all inclusive afbudsrejse kan man ofte undgå de mindre gode hoteller ved at læse anmeldelsernes skrevet af tidligere hotelgæster. Så med lidt forarbejde kan man som regel sikre sig en rigtig god ferie for en meget billigere penge.