Vores samfund er i rivende udvikling og ligeså er det online rejsemarked, hvorfor der hele tiden opstår nye påfund og initiativer. I dag bestiller de fleste deres rejser online, dels da det er nemmere, men også fordi der kan være en masse penge at spare. Man spare bl.a. servicen og transporten, når man booker rejsen online. Et af de senere påfund indenfor rejsemarkedet er all inclusive – en rejseform der også findes i et hav af udgaver hos diverse online rejseselskaber. Det er en rejseform danskerne er blevet særligt glade for, hvilket betyder at denne rejsetype stadig er under udvikling og forbedring. Ikke desto mindre kan du allerede nu få en masse fornuftige all inclusive rejsetilbud.

Hvad er all inclusive?

All inclusive er en komplet pakkerejser, der kombinerer fly og hotelophold foruden mad 24 timer i døgnet på opholdsstedet. Det er altså en rejseform, der både gør det nemt, da man bestiller det hele samlet, men også fordi man ikke skal tænke på madlavning, når man når frem. Det er en rejseform flere og flere har fundet sig tilfredse med, men man skal gøre sin research inden man bare booker det billigste og det bedste. Det siger jo sig selv, ligesom med så meget andet, vil standarden være lavere jo billigere det er. Så det kan ikke altid betale sig at vælge det billigste alternativ, hvorfor det er nødvendigt at tage dine behov i betragtning.

Men generelt set kan man spare en masse penge med all inclusive, da det er billigere at booke rejsen samlet på den måde. Derudover har man også et godt overblik over hele rejsens budget, da maden er inkluderet. Noget der ofte kan løbe op i svimlende summer, hvis man spiser på restaurant hver dag.

Hvor bestiller man all inclusive?

Mange af de større rejseselskaber har i dag et relativt stort udbud af all inclusive rejser. Du kan for eksempel søge på all inclusive hoteller, hvor du både finder voksenhoteller og børnevenlige familiehoteller med all inclusive faciliteter. All inclusive kan især være bekvemt for børnefamilien, da det er nemt bare at gå ned i buffeten, når man skal have mad. På den måde spare man en masse tid på at lede efter restauranter og kigge menukort.