All inclusive er et af de nyere initiativer indenfor rejsebranchen, der giver dig en total pakkerejse med fly, hotelophold samt mad og drikke under opholdet. Det er for mange blevet en begunstiget rejseform, da det er let og billigt. Eftersom tiltaget er blevet mere og mere populært har standarden da også udviklet sig til det bedre i det konkurrenceprægede rejsemarked. Men der vil altid være fordele og ulemper i de fleste henseender, disse skal imidlertid ses mere som en guideline for din all inclusive ferie.

Fordele ved all inclusive

Her finder du en række fordele, der kan bruges som råd til rejsen og ’overtalelse’ til at springe ud i en all inclusive ferie.

  • En af de fundamentale fordele er, at man kan spare rigtig mange penge på rejsen ikke alene fordi det er en billig pakkeløsning, men også fordi rejsebureauerne ofte overbooker rejserne og senere kan være nødsaget til at sælge dem som afbudsrejser. Så med en god portion tålmodighed og fleksibelhed kan man spare mange penge.
  • All inclusive er den lette og besværfri løsning. Du får både fly, transport fra lufthavnen til hotellet, hotelophold og mad for en og samme pris, og på den måde slipper du for en masse tidskrævende research, da hele rejsen allerede er sat sammen for dig.
  • Mange børnefamilier har også opdaget glæden ved all inclusive rejser, da det er en nem måde at rejse på med børn særligt madsituationen taget i betragtning.
  • Mange steder kan man få drinks hele døgnet, hvilket vil sige at man kan spare en masse penge på byturen eller bruge det som en gratis opvarmning inden byturen.
  • Flere all inclusive hoteller er villige til at lave madpakker til når man skal på tur, hvorfor det kan være en god idé at spørge efter – både for at spare tid, penge og besvær.

Ulemper ved all inclusive

  • Man har ikke selv har mulighed for at vælge hotel, mad og afrejsetidspunkt – eller det kræver i hvert fald en hel del fleksibilitet.
  • Maden er ikke altid lige gode, men hvis man gør sin research ordentligt hjemmefra kan man nu få et ganske udmærket alternativ.