I den smukke solskinsby Mellieha på øen Malta, ligger ferieparadiset Seabank Resort Spa. Med kun 30 meter til det krystalblå hav og en bred vifte af tilbud og aktiviteter, skaber det 4-stjernede hotel rammerne om en underholdende og afslappende ferie for hele familien.

Hvad kan man opleve på Malta?

Bliver man træt af at sole sig ved poolen, vil der være mulighed for et hav af aktiviteter både på hotellet og rundt omkring på Malta. På Seabank Resort Spa er der mulighed for alt slappe af med yoga, vandgymnastik eller en tur i den varme jacuzzi.

Skal der mere fart på, kan man deltage i beachvolley, bordtennistuneringer eller i planlagte fodboldkampe. Skal børnene aktiveres i løbet af dagtimerne, tilbyder børnenes klub underholdning og aktiviteter som danseshows og minigolf.

Uden for hotellet byder Malta på række af unikke oplevelser. Ikke langt fra Seabank Resort Spa finder man byen Melliehas midte, hvor man uden problemer kan få dagen til at gå med masser af shopping og lækre frokostrestauranter og -caféer. Langs alle Maltas kyster er der også mulighed for at opleve forskellige former for sejlads, surfing og dykning.

Lad pungen blive hjemme med all inclusive

Som på alle Maltas Spies-hoteller, er der på Seabank Resort Spa mulighed for at bestille all inclusive. PÅ denne måde kan man slappe af, og behøver ikke bekymre sig om regnskabet undervejs. Har man børn er All Inclusive uden tvivl den nemmeste løsning, da børnene selv med deres All Inclusive armbånd har fri adgang til drikkevarer, is og snacks. Voksne kan også nyde godt af All Inclusive med fri mad, kaffe og farverige drinks. All Inclusive armbåndene gælder i alle hotellets barer og i de 6 luksuriøse restauranter, som resortet har at tilbyde. Her kan man med sit armbånd få øl, vin og sodavand til maden ad libitum