Det problemfri aspekt af all inclusive rejser er til stadighed blevet mere populært de seneste par år. Det indebærer, at man kan gemme tegnebogen væk og slappe af, når man ankommer, og man kan sætte sig til bords og vælte sig i lækker mad, lige når man lyster. Men gennem tiden har all inclusive rejser også fået en masse stigma.

De meste almindelige myter om all inclusive rejser

 1. All inclusive resorts vil fange gæsterne på hotellet
  Dette er en særlig bekymring for foodies, men i sidste ende er det jo op til en selv, hvor meget man gør brug af all inclusive konceptet. Så hvis man gerne vil ud og opleve noget udenfor hotellet, kan man jo bare gøre det.
 2. Rejser med all inclusive omfatter kun dårlige buffeter
  All inclusive feriesteder serverer ikke alene masseproducerede retter og usunde måltidsmuligheder. Faktisk vil rejsende ofte finde sig selv overvældet med flere valgmuligheder end de sandsynligvis kan udforske. Men det er selvfølgelig en god idé at foretage lidt research, inden man vælger sit hotel, da der godt kan være forskel fra sted til sted. Det er derfor en god idé at læse nogle kundeanmeldelser på nettet, inden man booker sit all inclusive ophold.
 3. Alt er allerede betalt for
  All inclusive-priser har virkelig varierende grad af, hvad der er inklusiv i prisen, og du bør undersøge dette nærmere for at undgå irriterende overraskelser. Nogle steder får man tre måltider om dagen samt fri bar og mulighed for at få smurt en madpakke, hvis man skal på tur, men andre steder omfatter all inclusive måske ’kun’ et måltid morgen og aften. Så det er en god idé at sammenligne priser og specifikationer, inden man booker sin all inclusive rejse.
 4. All inclusive rejser handler kun om at ligge på stranden
  Chancerne er, at opholdsstederne du kigger på er placeret på en fantastisk strand, men du vil sandsynligvis også finde meget mere underholdning end vandsport og solbadning. Her handler det igen om at lave lidt research.
 5. Man får altid mest for pengene med all inclusive
  Igen skal du lave dine lektier og bruge lidt tid på at tænke på, hvad det er, du vil have ud af din ferie. Hvis der på listen over ting, der er inkluderet i din regning, er aktiviteter eller andre underholdningsmuligheder som du ikke er interesseret i, er det måske værd at overveje andre muligheder.
 6. All inclusive feriesteder føles som det modsatte af luksus
  Denne uheldige misforståelse er sandsynligvis skabt af andre myter om mad og mangel på faciliteter. Virkeligheden er, at ligesom der findes alle slags almindelige hoteller, kommer all inclusive hoteller også i alle former. Ja, der er budgetvenlige muligheder, der er mere grundlæggende og familievenlige, der holder omkostningerne lave for klanen. Men du vil også finde masser af sofistikerede hoteller for voksne samt dem der fokuserer på luksus.

Book din all inclusive rejse gennem Spies

Spies har et bredt udvalg af all inclusive feriesteder og destinationer for familier, voksne og folk der søger luksus. Du kan bestille din rejse lige her, hvis du er på udkig efter en ferie med alt inklusiv til nogle af de dejligste feriesteder.