Når I skal på ferie til et sted i udlandet, så booker I som regel en charterrejse eller en flybillet. Under alle omstændigheder tager det jo flere timer at komme til feriedestinationen. Du bør huske på, at flybilletter ikke er ens, da der jo både findes økonomi-klasse, business klasse samt 1. klasse. De fleste rejser på økonomi-klasse, da billetterne er meget billigere her, og ulempen er bare, at man har mindre plads på sædet. Maden er også bedre på business og 1. klasse, og drikkevarerne er med i billetprisen. Det kan være noget irriterende at sidde så klemt på økonomiklassen på længevarende flyrejser, så derfor bør du kende til dine muligheder for at flyve med luksus til rimelige priser. Et godt eksempel på fem-stjernet luksus flyrejse er ved at flyve med Qatar Air Lines.

Dette betyder fem-stjernet flybillet

Vi kender i forvejen til anvendelsen af stjerner, når vi ser på biler, restauranter, hoteller, Trustpilot og lignende steder. Man får kort sagt mere kvalitet for pengene, når man vælger noget med mange stjerner. Det samme er gældende for rejser både til søs, togrejser samt flyrejser. Du får en meget stor oplevelse ved at rejse med fem-stjernet luksus med Qatar Air Lines og andre selskaber med tilsvarende høje kvalitet. Den femstjernede service om bord på flyet gør, at du får en ekstra bekvem rejse.

Der findes kun 10 flyselskaber i verden, og Qatar Air Lines er ét af disse 10. Det globale kvalitetssikringsprogram for luftfartsselskaber med tildeling af stjerner blev indført i 1999 af Skytrax. Stjerneværdierne tildeles efter en detaljeret og professionel analyse af et flyselskabs kvalitetsstandarder. Typisk er der tale om en kvalitetsvurdering baseret på en analyse af 500 til 800 produkt- og servicevurderinger.

I dag er Skytrax Star Ratings anerkendt som et globalt kvalitetstjek for flyselskabsstandarderne over hele verden, og der gives mellem 1 og 5 stjerner. 5 stjerner er ensbetydende med en meget høj samlet kvalitetspræstation. Naturligvis er bagage, mad og drikke gratis, når man rejser med Qatar Air Lines, og priserne er heldigvis ikke meget dyrere end de billigste flyselskaber.

Priser med Qatar Air Lines

Du kan faktisk finde flyrejser med Qatar Air Lines til lavpris, og for øjeblikket kan man hos Spies Rejser købe flyrejser med Qatar Air Lines til lavpris. Du kan for eksempel for under 6.000 kr. komme 8 dage til Zanzibar i Tanzania med morgenmad inkluderet på hotellet. Normalprisen på denne flyrejse med Qatar Air Lines er på mere end 7.000 kr. Der er også gode rabatter på charterrejser til:

  • Seychellerne.
  • Maldiverne.
  • Thailand.
  • Sri Lanka.
  • Indien.
  • Indonesien.
  • Vietnam.