De fleste rejser på ferie til Gran Canaria for at holde en herlig badeferie i et varmt og solrigt klima, og det er oplagt at vælge en færdigpakke med en charterrejse med luksushotel, da priserne ikke er særligt dyre. De fleste rejsebureauer tilbyder rejser til Gran Canaria, og det største udvalg af rejser til Gran Canaria kan findes på Spies.dk, da man her kan se alle turistmålene, og her finder man som regel også billige afbudsrejser til Gran Canaria, hvis man altså kan rejse med kort varsel. Her kommer der fordele og ulemper ved at vælge all inclusive på rejsen.

Fordele og ulemper ved all inclusive

En rejse til Gran Canaria med all inclusive koster nogle tusinde kr. mere i forhold til en almindelig pakkeløsning som en charterrejse med hotelovernatning. Man har naturligvis mere frihed uden all inclusive, da man selv bestemmer hvor og hvornår, man vil spise hver dag, idet man kan tage på oplevelsesture i naturen og besøge spændende restauranter og caféer efter behov. Med all inclusive er man næsten nødt til at befinde sig på hotellet ved hvert eneste måltid, medmindre man vil snyde sig selv. Man får som regel rigtig meget for pengene med merprisen, da man jo får dette med i prisen:

  • Alle måltider dvs. morgen, middag og aften.
  • Snacks, is og drinks.

På den måde kan man altså nemmere kontrollere sin økonomi, hvis man rejser med all inclusive, da man således ikke får nogen ekstraregninger på turen bortset fra souvenirs, og rejsebureauet har naturligvis opnået en god mængderabat til hotelgæsterne, således maden er rigelig og varieret hver dag. Det er især en fordel at vælge all inclusive, hvis man finder en billig afbudsrejse, da rabatten måske kan være 25-50 % eller mere, og rabatten jo også gælder for maden med all inclusive.

Oplevelser på Gran Canaria

De fleste kommer til Gran Canaria for at nyde en herlig badeferie på et luksushotel, men faktisk har Gran Canaria meget mere at byde på. Man kan især nyde det friske vejr og den flotte udsigt i naturen, hvor man udover stranden også finder masser af eksotiske dyr og planter. Der er både bjerge og vulkaner på Gran Canaria, så man kan både vandre, cykle elle tage bilen ud i naturen og opleve forskellige steder.

Man kan endda få en ridetur på dromedar i ørkenen eller køre med en rundtur med et lille turisttog i Playa del Inglés. Børnefamilier vil især få meget ud af at besøge Holiday World Tivolipark i Maspalomas, men også Sioux City western by i San Agustin er et godt sted at få en herlig oplevelse. Aqualand Vandland og Palmitos Park i Maspalomas kan også give børnefamilierne storslåede oplevelser.